Новини

Мястото където можете да научите повече за CRM бизнес решенията – анализи, мнения, новини и предстоящи събития.

31 октомври 2018

Знаете ли колко са ефективни вашите маркетинг кампании?

Знаете ли колко са ефективни вашите маркетинг кампании?
Как отчитате ROI? Доверявайки се единствено на Google Analytics или използвате и други инструменти?

Разпращането на електронна поща, без използването на специализиран софтуер понякога може да прилича на стрелба в тъмното. Не знаете какво и кого ще улучите. За да имате една наистина добра и успешна кампания е необходимо да познавате своята целева група. А как? Нашият отговор е чрез CRM системи и платформи за Маркетинг Автоматизация. Двата продукта са напълно допълващи се и затварят идеално кръга. Може би тук бихте се запитате какво имаме в предвид и как по-точно можем да ви помогнем в това начинание.

Но първо бих искала да си отговорите на няколко въпроса.

Колко добре познавате своята аудитория? Имате ли единна база, в която да съхранявате информацията за всяко взаимодействие с нея? Знаете ли вашите потенциални и настоящи клиенти на какъв етап от своето клиентско пътешествие са? Знаете ли каква информация, в кой момент ще бъде най-подходяща за тях? Знаете ли от какво всъщност се интересуват и вълнуват те?

Ако имате дори и малко съмнение по някой от горе изброените въпроси, то по-добре се замислете как да подобрите маркетинговите си процеси, тъй като в противен случай е стрелба в тъмното. Така, предоставяйки ненужна, понякога дори досадна информация, рискувате не само да не направите продажба, но и да загубите интереса на аудиторията си завинаги. Затова нека да си поговорим как можем да променим ситуацията.

Ние от Бизлинк, ще ви предоставим цялостно решение. Ще можете да съхранявате на едно място всякаква информация, която ви е необходима, ще можете да отразявате всеки ваш контакт с аудиторията ви, телефонно обаждане, среща и кореспонденция. Ще можете да категоризирате, таргетирате и да създавате целеви групи. Ще провеждате и следите маркетинговите си кампании. Проследявате посещенията по вашето присъствие в дигиталния свят и виждате кои са най-горещите ви лийдове. Стигате до настоящите и потенциалните си клиенти, чрез множество канали, използвайки най-подходящия в зависимост от дадената ситуация. Предоставяте релевантна информация в точното време. Създавате автоматизирани маркетинг кампании и правила за комуникация с целевите групи. Ще опознаете детайлно своята целева аудитория и ще можете да откликвате на техните нужди  потребности. Винаги вие и всеки ваш служител ще има достъп до необходимата информация.

Повече за нашето решение и как можем да променим вашият поглед и присъствие в дигиталния свят, като се свържете със специалистите на Бизлинк по Дигитален Маркетинг на sales@bizlink-solutions.eu и +359 899 102 153.

Мисията на Бизлинк е да създаваме мост между технологията и бизнеса.
Мотото ни е:
“The real problem is not whether machines think, but whether men do.”

Знаете ли колко са ефективни вашите маркетинг кампании?
Предишна публикация Следваща публикация