Новини

Мястото където можете да научите повече за CRM бизнес решенията – анализи, мнения, новини и предстоящи събития.

13 юли 2018

За 4-та поредна година SugarCRM e CRM система номер Едно

Преди дни излезе тазгодишната класация на авторитетното издание PCMag. Щастливи сме да обявим, че и тази година в секция най-добра CRM система, отново SugarCRM заема челна позиция, изпреварващ конкурентите си (като Salesforce , Oracle и Microsoft Dynamics).
В престижната класация на водещото издание, хиляди потребители на crm системи отговарят на въпроси за своята удовлетвореност от продукта, поддръжката му и дали биха препоръчали платформата на свои познати.

Убедително Sugar отново заема челна позиция, доказващ за пореден път , че е адаптивна платформа, приспособяваща се към индивидуалните нужди на всеки отделен потребител.

Избирайки да внедрят SugarCRM, фирмите получават редица ползи:

  • Получават по-голяма видимост и прозрачност в организацията.
  • Успешно спестяват време и ресурси, като оптимизират процесите си, премахвайки не ефективните дейности.
  • Подобряват комуникацията вътре в самата фирма, между различните отдели.
  • Чрез Sugar са по-близо до клиентите си и подобряват общуването с тях.
  • Получават 360 градусов поглед над клиентите.
  • Представянето на търговските отдели се подобрява значително.
  • Маркетинговия екип получава пълнофункционална платформа за целите на провеждането и отчитането на резултатите от маркетинговите си кампании.
  • С мобилното приложение на SugarCRM – SugarCRM Mobile App винаги имат нужната информация и данни, където и да се намират.
  • С помощта на своята CRM система вече могат по-ефективно да анализират данните и да взимат по-добри управленски решения.

Бизлинк е вече 10 години официален партньор на SugarCRM за България.

Дейност ни е свързана с предоставянето на професионални решения, подпомагащи управлението на бизнеса. Стъпвайки стабилно върху дългогодишния си опит и успешно партньорство с SugarCRM Inc., ние предлагаме цялостно изграждане и внедряване на системи за управление на взаимоотношенията с клиенти (CRM). За тези 10 години реализирахме над 100 различни проекти в различни по мащаб и индустрия фирми. Доказахме нашият опит и професионализъм. Нашата цел е да създаваме мост между технологията и бизнеса. Предоставяйки професионално консултиране и индивидуално адаптиране на всеки наш клиент, ние превръщаме SugarCRM в работещо бизнес решение, създаващо конкурентно предимство.

За повече информация, как чрез CRM платформа №1 – SugarCRM , можем да помогнем да осъществите Вашите бизнес цели и да постигнете дигитална трансформация, се свържете с нашите експерти.

За 4-та поредна година SugarCRM e CRM система номер Едно
Предишна публикация Следваща публикация