Променете начинът, по който планирате и контролирате своя бизнес чрез Qlik системите за визуализация и анализ на информацията

Какво представлява Qlik?

Qlik e технологична платформа за анализ на данни и анализ на информация, която помага на корпоративните ръководители, бизнес мениджъри и други крайни потребители да намерят нови бизнес възможности.

Представете си интуитивен анализ на информация, при който всеки във вашата компания може да създава лесно персонализирани отчети и динамични табла, както и да обработва големи обеми данни. И представете си, ако това би могло да се направи, като същевременно се гарантира точност и надеждност на получената информация. Qlik позволява всичко това.

 

Управление

Управление

Лесно управление, удобен и интуитивен интерфейс, който спестява време и спомага за отстраняване на даден проблем.

 

Сигурност

Сигурност

Прилагане на изискванията за сигурност на корпоративно ниво – правила, детайлен контрол за прогресивно развитие, както и финансово средство за проверка.

Споделена информация

Споделена информация

Тя предоставя възможности за споделяне и колаборация между служителите на компанията, които да се превърнат в действителни решения. Предварително определени размери на споделената информация, мерките и визуализацията им, които да осигурят стабилността на данните и анализите.

Широк спектър от визуализации, които платформата предлага

Широк спектър от визуализации, които платформата предлага

Qlik се свързва към различни източници на данни, за да се осигурят по-всеобхватни възгледи, без да има компромис с качеството. Всеки потребител може да създаде свои собствени визуализации на данни, табла, доклади, което дава увереност, че те се позовават на последователна, сигурна и надеждна информация.

Намирането на баланс между нуждите на бизнеса и ИТ сферата винаги е било предизвикателство. Но Qlik е софтуер, който предоставя анализи, проектирани да служат еднакво добре както на бизнес потребителите, които получават гъвкавост и бързина, така и на IT отдела, който да поддържа централизиран контрол и управление на информацията.

Повече за решението на Бизлинк

Интересувате се от Qlik решение?

Предлагаме Ви да направим презентация на продукта и да обсъдим вашите нужди.

Всички полета са задължителни!

Използвайки тaзи формa, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.