Mautic е платформа за автоматизация на маркетинга от ново поколение с всички функционалности, които бихте очаквали от едно цялостно решение.

Защо да изберете Mautic ?

  • Mautic е иновативна платформа, която е бърза за научаване, лесна за употреба и интерация.
  • Mautic е платформа с отворен код, която може напълно да се персонализирана според нуждите на всяка организация.
  • Mautic е много повече от система за разпращане на електронни писма. Маркетингови кампании, целеви уеб страници, връзки със социални мрежи и квалификация на запитванията правят начина, по който комуникирате с потенциалните си и настоящи клиенти напълно нов и различен.
  • Чрез Mautic можете да автоматизирате процеса на предоставяне на точната информация на потенциалните клиенти, в зависимост от етапа на взимане на решение за покупка, на който се намират те.

От анонимен посетител на уеб сайт до лоялен клиент

От анонимен посетител на уеб сайт до лоялен клиент

Mautic дава възможност за управление на целия жизнен цикъл на потенциалните клиенти. От анонимно посещение на сайта до превръщането им в лоялни клиенти.

 

Използвайки основните функционалности на решението, вие можете да разберете от какво се нуждаят и интересуват вашите клиенти и умело да ги подтикнете към покупка. Платформата ефективно събира информация за действията предприети от посетители на вашите уеб страници, получените електронни писма и контактни форми. Историята на действията на потребителя позволява да бъде оптимизирана комуникацията с него.

Интеграция с CRM системи и оптимизация на търговския процес

Интеграция с CRM системи и оптимизация на търговския процес

Подготвяните в CRM системите целеви групи могат да се синхронизират с Mautic и с тях да се организират маркетингови кампании. Всички квалифицирани потенциални клиенти, събрани чрез маркетинговата платформа, автоматично се прехвърлят в CRM системите на организациите и с тях могат да се свържат търговски представители. Така маркетинговите и търговските специалисти работят в съвместно за постигане на целите на организацията.

Интуитивен интерфейс и анализи

Интуитивен интерфейс и анализи

Платформата е уеб базирана с модерен графичен интерфейс. Операциите по създаване на писма и страници се извършва с няколко клика на мишката. Предефинираните шаблони допълнително намаляват необходимото време за претворяване на маркетинговите идеи в конкретни действия.

 

Платформата разполага с електронни табла и предефинирани справки, които предоставят анализ на предприетите действия и могат да се използват за оптимизиране на маркетинговите дейности.

Цялостни маркетингови кампании

Цялостни маркетингови кампании

Платформата предлага богата функционалност, която включва персонализирани писма, динамично съдържание, прогресивни уеб форми, маркетингови съобщения и комуникация през различни канали. Системата разполага с шаблони за писма, страници и контактни форми, с помощта на които можете лесно да изградите вашите маркетингови послания.

 

Всяко едно действие на посетител, свързано с ваша страница или кампания (попълнена регистрационна форма, изтеглени материали, отворена електронна поща, посетена целева страница ), би могло да му носи точки. При събирането на определен брой, потенциалният клиент може да бъде автоматично прехвърлен във вашата CRM система, за да бъде обслужен от търговски представител.

Повече за решението на Бизлинк

Интересувате се от Mautic решение?

Свържете се с наш представител, който да демонстрира възможностите на платформата и да отговори на ваши въпроси.

Всички полета са задължителни!

Използвайки тaзи формa, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.