CRM Системи

Оптимизирайте маркетинговите и търговки процеси на фирмата.

Перспективата на клиента

 

Все повече организации търсят конкурентно предимство като поставят ”клиента” и удовлетворяването на неговите потребности в центъра на цялостната си стратегия. Управлението на взаимоотношенията с клиентите или CRM (Customer Relationship Management) е ключов фактор за успешната реализация на такава стратегия.

 

CRM Системи

 

 

Клиентите всеки път предприемат „пътешествие“, което започва с осъзнаване на определени проблеми или нужди, преминава през търсене и сравнение на възможни решения, избор на доставчици, закупуване и последващо прилагане на продукти и решения.

 

Сигурни ли сте, че сте настроили своите процеси така, че да предоставяте на вашите клиенти правилната информация и услуги в зависимост от етапа на тяхното пътешествие?

Какво предлага Бизлинк?

Нашите услуги са нещо повече от софтуерно решение. Ние се стремим да разберем предизвикателствата пред бизнеса на нашите клиенти и да помогнем в реализацията на тяхната CRM стратегия. Решението от Бизлинк покрива жизнения цикъл на CRM системите и включва:

CRM платформа

Уеб базирана, достъпна от всяко устройство и локализирана на български език. Ние ще я адаптираме така, че да съответства на вашите бизнес процеси.

Внедряване

Ние ще инсталираме, конфигурираме и адаптираме CRM платформата, в съответствие с вашите изисквания. Обучението на потребителите допълнително ще улесни възприемането и използването на системата.

Поддръжка

Във всеки момент можете да разчитате на нашите сервизни инженери за отстраняване на възникнали казуси и така да сте сигурни, че имате на разположение внедрената система и данните в нея.

Разработка

Разполагаме със сертифицирани програмисти, които ще направят нови модули или специфични функционалности в CRM системите по ваше задание.

ТЕХНОЛОГИЯ

sugarcrm logo bizlink

С повече от 1.4 милиона потребители, SugarCRM е една от най-популярните CRM системи в света.

Научете повече
suite logo bizlink

Модулна платформа с богата функционалност и без лицензни такси.

Научете повече

Изберете най-доброто решение за вас

Стартов пакет

Имате стандартни изисквания и познавате функционалностите на CRM системите? Получавате своя CRM система до часове и можете да започнете да я използвате за управление на вашите процеси.

Свържете се с нас

Професионален пакет

Желаете да адаптирате CRM системата според ваши специфични изисквания, но не желаете да стартирате голям проект по внедряване? Ние ще адаптираме CRM системата, така че тя да отговаря на бизнес процесите ви. Ще извършим обучение на потребителите и ще осигуряваме текуща поддръжка и развитие.

Свържете се с нас

Пълен пакет

Желаете да управлявате много и различни бизнес процеси през CRM системата и да реализирате интеграция с други използвани информационни системи? Ние ще проучим вашите изисквания и ще предложим решение специално за вас.

Свържете се с нас

Клиенти които ни се довериха

Клиенти и референции

Свържете се с нас

Ние ще предложим решение конкретно за вашия бизнес.

Всички полета са задължителни!

Използвайки тaзи формa, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.