Автоматизация на маркетинга

Създаване на интерес към продукти и решения. Генериране на потенциални клиенти. Предаване на качествени запитвания към търговския екип. Генериране на повече продажби. Изграждане на лоялни клиенти. Анализ на ефективността на всяко от тези действия.

Какво представлява маркетинговата автоматизация?

Интернет промени начина, по който потребителите пазаруват. Ако преди клиентите трябваше да се свържат с една компания, за да научат повече за предлаганите от нея продукти и услуги, то сега те търсят и намират отговори на почти всички въпроси онлайн. Там те могат да сравняват продукти и да споделят мнения.

Това от своя страна налага компаниите да променят своя маркетингов процес и средствата, по който търсят и привличат нови клиенти. Компаниите трябва да намерят пътища, по които да повлияят на своите потенциални клиенти, преди те да са формирали своето мнение в Интернет. Тук идва на помощ маркетинговата автоматизация!

 

маркетинговата автоматизация

Основните функции на платформите за маркетингова автоматизация са:

  • Изпращане на електронна поща до целеви групи.
  • Генериране на запитвания – чрез специализирани уеб страници, контактни форми и анкети.
  • Проследяване на посещения на уеб страници.
  • Интеграция със страници в социални медии като Facebook и LinkedIn.
  • Маркетингови кампании за комуникация с потенциални клиенти, които предприемат действия в зависимост от активностите на всеки отделен клиент.
  • Правила за категоризация на потенциални клиенти, в зависимост от техните активности в дигиталното пространство.
  • Изпращане на данни за потенциални клиенти към търговки екип при удовлетворяване на зададени критерии.

 

Използването на платформа за автоматизация на маркетинга води до постигане на комбинация от следните бизнес цели:

Какво предлага Бизлинк?

Ние помагаме на нашите клиенти да внедрят решение за автоматизация на маркетинга, с помощта на което да изградят по-ефективни маркетингови търговски процеси. Нашето решение включва:

Платформа за автоматизация на маркетинга

Локализирана на български език и осигуряваща всички функции, които маркетинговите екипи използват всеки ден. Ще се погрижим платформата да бъде интегрирана с вашата CRM система и цялостна IT инфраструктура.

Обучение

Ние ще запознаем маркетинговите Ви специалисти с функциите на платформата и начините за тяхното прилагане. Ще бъдем насреща при пускане на първите кампании и анализа на резултатите от тях.

Професионални услуги

Ако имате нужда ние ще Ви помогнем при дефиниране на автоматизирани кампании и изготвяне на необходимите маркетингови ресурси, така че да постигнете максимално маркетинговите си цели.

Поддръжка

Ще можете да се обърнете към нашите специалисти, за бързо отстраняване на възникнали проблеми, така че винаги да можете разчитате на използваната маркетингова платформа.

Използвана технология

sugarcrm logo bizlink

Mautic е платформа за автоматизация на маркетинга от ново поколение с всички функционалности , които бихте очаквали от едно цялостно решение .

Научете повече
act-on logo bizlink

Платформа която прокарва мост между маркетинговите и търговски процеси и допринася за увеличаване на продажбите.

Научете повече

Клиенти които ни се довериха

Клиенти и референции

Свържете се с нас

Ние ще предложим решение конкретно за вашия бизнес.

Всички полета са задължителни!

Използвайки тaзи формa, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.