Новини

Мястото където можете да научите повече за CRM бизнес решенията – анализи, мнения, новини и предстоящи събития.

02 ноември 2016

SugarCRM с нова версия – 7.8

Представяме Ви новата версия на SugarCRM 7.8  с обновен интерфейс и с много нови възможности за управление на вашите бизнес процеси! SugarCRM 7.8 е вашият нов бизнес партньор, на който можете да разчитате. Ето и някои от основните функции, които са актуализирани:

 • Нов опростен потребителкски интерфейс
  Версия 7.8 предлага  няколко нови функционалности, като опцията за използване на тагове за структуриране на записите и възможност получателите на електронни писма да бъдат поставяни с „drag and drop“ при конструирането на посланията. Подобрени са възможностите за филтриране и се извежда броят на записите след прилагане на филтри.
 • По- ефективно търсене
  Направени са съществени подобрения в пълнотекстовото търсене в отделните записи и категоризирането на получените резултати. Паралелно с версия 7.8 е представен и нов мобилен клиент за iOS и Android, включващи изпълнение на справки и интеграция с Google Maps.
 • Сигурност на информацията и подобрена производителност
  Сигурността е ключово предизвикателство при работа с фирмени данни. Във версия 7.8 е добавено съхранение на историята на потребителските сесии и се прилага по-надежден алгоритъм за криптиране на потребителските пароли.
 • SugarCRM 7.8  спестява време и разходи
  Ще обменяте информация между отделите  още по-ефективно и бързо, както и ще спестите време за управление на връзките със своите клиенти .
SugarCRM с нова версия – 7.8
Предишна публикация Следваща публикация