Статии

Мястото където можете да научите повече за CRM бизнес решенията – анализи, мнения, новини и предстоящи събития.

03 август 2018

SugarCRM решава предизвикателствата, пред които са изправени хората в сферата на услугите и търговията

Хората заети в секторите на бизнес услуги и търговия всекидневно са изправени пред различни проблеми, които се налага да преодоляват.
Тук в тази статия сме събрали някои от тях и как използвайки SugarCRM система за управлението на взаимоотношенията с клиенти (crm система) те биват разрешени автоматично.

Липса на 360 градусов поглед над клиентите – Спрете да реагирате и започнете да предсказвате!

Много фирми нямат поглед над цялостната картина. Много често те нямат идея кои са техните най-перспективни клиенти и на какъв етап от клиентското пътешествие се намират. Нямат представа от какво точно те се нуждаят и не знаят какво в даден момент да им предоставят. Много често техния подход е да се опитат да реагират по възможно най-добрия начин на създалите се ситуации. А не били било много по-добре да ги предвидят и да предприемат необходимите действия, преди ситуацията да се е случила? Да знаят техния клиент на какъв етап точно е и да могат да му предложат необходимата информация или услуга. С една наистина добра и качествена crm система нещата са доста по-различни. SugarCRM предоставя на организациите пълната картина за техните клиенти. Това е едно цялостно решение за маркетинг, продажби и услуги, което се и интегрира с другите ви системи. Събирайки цялата информация на едно място, те получават пълна видимост и опознават своите клиенти напълно.Така могат да обгрижват клиентите си много по-добре и да им предложат едно незабравимо клиентско пътешествие.
Customer Journey

Натовареността на служителите не е балансирана – Вслушайте се в хората.

Често служителите в една компания и отдел се оказват различно натоварени. При едни работата е повече и едва смогват да я свършат или пък задачите не са отишли към правилните хора или не са правилно приоритизирани.
SugarCRM оптимизира разпределението на задачите между служителите. Чрез функцията Advanced Workflow този проблем се решава автоматично. Следвайки автоматичните работни процеси работата отива при най-подходящия за нея служител, като се базира на приоритет, натовареност и експертиза на човека, оптимизирайки максимално производителността на цялата организация.
Advanced Workflow

Твърде много входящи казуси – От пълно обслужване до самообслужване.

Много често екипът по обслужване и съпорт на клиентите е ангажиран с множество входящи обаждания и заявки, които всъщност не са неотложни и не успява да обърне внимание на наистина важните казуси. SugarCRM Enterprice ви предоставя възможност да създадете портал, в който всеки ваш клиент може да влиза и да подава своите заявки за съпорт и да проследява състоянието на тикетите. Също така можете да дадете възможност на клиентите и бизнес партньорите си да използват инструменти за самообслужване, включително база от знания, за да потърсят съвет или да намерят решения на проблемите си.

Нивото на удовлетвореност на клиентите е твърде ниско – Направете своя NPS диференциатор.

Едно от следствията на непознаване на клиентите е, че често бизнесът няма представа доколко те са удовлетворени от неговите услуги. Това от своя страна пречи тези клиенти да се превърнат в лоялни. Чрез SugarCRM това може да бъде поправено. Чрез справки и дашборди търговските и маркетингови екипи могат лесно да проследяват резултатите от удовлетвореността на клиентите, да предоставят точния отговор в точното време и да проследяват нивото на обслужване и поддръжка.
Чрез платформата можете да създадете програми за лоялност, които допълнително да подпомогнат клиентското изживяване и да дадат принос за повече удовлетвореност. Следете резултатите през Sugar и награждавайте с допълнителни бонуси заслужилите.

Обичайното време за реакция и отговор е пълна катастрофа – Презаредете!

Както по-горе споменахме често задачите не са правилно разпределени, а и съпорт отдела е ангажиран с множество входящи по различни канали заявки, които всъщност не са с голям приоритет, а в същото време наистина важните проблеми са останали назад.
SugarCRM помага на екипите по съпорт и обслужване на клиентите да гарантират, че могат да отговорят на времето за реакция и разрешаване, определени по договор.

Оперативните разходи са извън контрол – Изградете организация от световна класа!

Знаете ли кои са слабите звена и процеси във вашата организация? Знаете ли кои звена и процеси носят приход и кои само поглъщат средства и не допринасят за ефективността и коефициента на полезна дейност в цялата компания? Чрез SugarCRM елиминирате неефективните процеси във вашата организация. Оптимизирате работния поток. Спестявате средства, време и ресурси. Благодарение на отвореното API, интегрирате платформата с вашите IVR, ERP, телефонна система, социални медийни канали, прогнозни анализи, и други инструменти. Това ще допринесе да направите организацията си по-прозрачна и бизнесът си по-ефективен по-предвидим, с по-удовлетворени клиенти.

Използването на една наистина добра crm система може да подобри значително цялостното представяне на дадена организация, взаимоотношенията вътре в нея, с партньори и клиенти.

SugarCRM е мощна платформа за управление на взаимоотношенията (crm система), както с клиентите, така и вътре в самата организация. Както казахме и преди, това е цялостно решение за маркетинг, продажби и услуги. Чрез интегрирането на платформата в процесите на компанията, вие автоматично решавате редица проблеми, пред които вие и вашият екип ежедневно се изправяте. Управлявате по-качествено вътрешните процеси, следите вашите възможности, придобивате 360 градусов поглед върху клиента , увеличавате приходи и спестявате много средства от неефективни до сега дейности.

Помислете как днес правите това и как технологията може да ви помогне в подобряването на процесите на вашата компания сега и с течение на времето.

За повече информация за SugarCRM и как той би подобрил вътрешните ви и външни взаимоотношения се обърнете към експертите на Бизлинк.

SugarCRM решава предизвикателствата, пред които са изправени хората в сферата на услугите и търговията
Предишна публикация Следваща публикация