Семинар на тема: „Постигнете конкурентно предимство с SugarCRM“


Регистрирайте се

SugarCRM семинар на тема: „Постигнете конкурентно предимство с SugarCRM“

На 05.11.2014г. Бизлинк и SugarCRM Inc. организираха семинар в София на тема “Постигнете конкурентно предимство с SugarCRM”. По време на събитието беше представен продуктът SugarCRM 7 и възможността да бъде адаптиран спрямо различни бизнес процеси. Благодарим на всички гости – клиенти, приятели и партньори за присъствието и отделеното време. Надяваме се, че сме Ви били полезни.
seminar-november-2014-2
seminar-november-2014

Защо да изберете Бизлинк?

Защо да изберете Бизлинк?
Защо да изберете Бизлинк?

Бизлинк е партньор на SugarCRM от 2008 година и има 10 /десет/ години опит в изпълнението на комплексни CRM проекти. Специалисти на фирмата са сертифицирани от SugarCRM Inc. в областите на бизнес анализа, администрирането на SugarCRM и разработката на допълнителна функционалност.

От 2015 година Бизлинк е златен партньор и на компанията Act-On, която предлага цялостна платформа за автоматизация на маркетинга. Така ние можем да предложим цялостни решения, които управляват маркетинговите и търговски процеси и създават конкурентно предимство за фирмите.

Ние вярваме, че технологията може и трябва да служи на бизнеса. Нашият подход да се постигне това е чрез предоставяне на оптимални решения, съобразени със специфичните изисквания, фирмена култура и бизнес практики на всеки конкретен клиент.


ЗАЩО ДА НИ СЕ ДОВЕРИТЕ

Ние сме единствената компания в България, изцяло фокусирана върху предоставяне на CRM решения. Предлагаме нашите услуги от 10 години, като разполагаме с история от 100+ успешни проекта в различни по размер компании. Вярваме, че един от ключовете за проспериращ бизнес е изграждането на дълготрайни и взаимно-изгодни отношения с нашите клиенти.


sugarcrm logo bizlink

С повече от 1.4 милиона потребители, SugarCRM е една от най-популярните CRM системи в света.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
qlik logo bizlink

Платформа за визуализация и анализ на данни, с чиято помощ получавате цялостна картина за състоянието на бизнеса.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
act-on logo bizlink

Платформа която прокарва мост между маркетинговите и търговски процеси и допринася за увеличаване на продажбите.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

МЕСТА НА ПРОВЕЖДАНЕ

Телефон

+359 2 946 1058,
+359 899 102153

E-MAIL

sales@bizlink-solutions.eu

Избор на семинар

За Вас

Вашата организация