Статии

Мястото където можете да научите повече за CRM бизнес решенията – анализи, мнения, новини и предстоящи събития.

16 юни 2017

Sugar CRM 7.9 е вече тук !

Имаме удоволствието да съобщим, че версия 7.9 на Sugar CRM вече е достъпна за всички наши клиенти .

Последната излязла версия на нашия CRM продукт, Sugar 7.9 носи много вълнуващи подобрения. Едно от тях е чисто новата система за котировки, преработена изцяло. Също така Sugar ни изненадва и с нов потребителски интерфейс изграден чрез Sugar Sidecar Framework. Както и много нови функции в модулът „Оферти“ и при създаването на самите тях (това става като детска игра).
Също така за модулът “Оферти” вече има нова “Sugar Logic”, която улеснява изпълнението и управлението на бизнес процеси. – основна технология за проектиране на Sugar адаптивни процеси за всеки бизнес модел.

В Sugar CRM 7.9 е приключена и фаза първа на новата версия на модул „Справки“ с нов List View. Базиран е на Sugar Sidecar, който дава на потребителите предимствата на подобрените филтри на списъците и въвеждането на панела Sugar Intelligence. Ще намерите и други нови функции , с които ще можете да ги организирате по-добре .

Sugar винаги търсят нови начини да направят приложението ни по-бързо и по-сигурно. Sugar 7.9 носи значителни подобрения в сигурността и производителността в основната платформа под формата на подобрена рамка за заявки на данни и поддръжка на най-новата и най-бързата версия на PHP, PHP 7. Подобреният слой за данни вече използва подготвени отчети за рационализиране на заявки за данни и по-добра защита на приложението .

PHP 7 (по-точно PHP 7.1) е значително по-бърз от PHP 5.6 (последната ни поддържана версия), също така намалява търсенето на уеб сървъри, което прави по-ефективен хостинг вариантa. Важно е да се отбележи, че от Sugar CRM 7.9.0, PHP 5.6 все още е официално поддържана версия със сертифициране за PHP 7.1, която е в актуализация до 7.9.
Допълнителните функции включват:

–  Подобрения в Advanced Workflow
подобрения в приложимостта , което дава възможност на администраторите на Sugar да получат по-голяма ефективност при проектиране на процеси и подобрения на функциите в нови действащи модели , допълнителни оператори на текстови полета и променливи потребителски задания.

–  Помощен изскачащ прозорец
ново изграден изскачащ прозорец за помощ, който замества съществуващото табло , осигуряващ елегантно икономия на място, чувствително към контекста и леснодостъпно интернет решение .

–  Структурирано търсене
Глобално търсене с по-голяма прецизност и точност в целия набор от данни, използвайки Булеви оператори (AND, OR, NOT) за най-уместни резултати

–  Актуализации на библиотеките
серия от актуализации, подчертаващи значението на непрекъснатите дейности на Sugar за осигуряване на най-актуалното, сигурно и високопроизводително приложение за нашите клиенти , партньори и общности .

–  Изваждането на D & B конектора
D & B конекторът е премахнат и потребителите, които използват конектора, няма да могат да използват никаква функционалност, свързана с него. Моля, свържете се с екипа на Bizlink за алтернативи.
За повече информация относно допълнителните функции вижте документацията за поддръжка на Sugar 7.

Sugar 7.9 поддържа ъпгрейди от 7.8.x и е достъпна за всички типове внедряване , включително On-Demand и On-Prem. Sugar 7.9 е съвместим и поддържан за нови инсталации и ъпгрейди за клиенти, работещи на MySQL, DB2, Oracle или Microsoft SQL Server бази данни.

Sugar 7.9 има широка гама от вълнуващи нови допълнения и подобрения и се надяваме да споделите нашия ентусиазъм от тази нова версия !

 

Sugar CRM 7.9 е вече тук !
Предишна публикация Следваща публикация