Новини

Мястото където можете да научите повече за CRM бизнес решенията – анализи, мнения, новини и предстоящи събития.

15 май 2017

SugarCRM обявява старта на новата версия Sugar Mobile 5.0

Мобилна версия sugar mobile 5.0

 

SugarCRM актуализира версията на приложението си , за да предложи по-пълно и персонализирано мобилно изживяване на своите потребители.

Повечето потребители на CRM прекарват голяма част от времето си извън офиса, така че мобилността е от съществено значение за инструментите на CRM.
Мобилното приложение за CRM е ефективен начин за увеличаване на производителността на продажбите в движение. Търговските представители получават незабавен достъп до всички данни на клиентите и бързо изпълняват всички необходими дейности по продажбите.

С цел по-нататъшно подобряване на качеството на своята корпоративна мобилна технология, SugarCRM обяви пускането на Sugar Mobile 5.0. Това ново приложение продължава да включва вградената стратегия на “SugarCRM” за мобилни устройства.

Какво ново в SugarCRM Mobile 5.0?
Усъвършенстван потребителски интерфейс

Новата версия на мобилното приложение на SugarCRM въвежда новаторски опит на потребителите въз основа на обратна връзка от клиенти и чести потребители на платформата . С подобрената навигация и организация на табулатори и табла целта е да се намали броят на кликванията, необходими за достигане на важни данни от CRM.

Поддръжка за „Apple Touch ID“

Sugar Mobile 5.0 вече поддържа „Apple Touch ID“. Това е един от най-сигурните начини за удостоверяване на потребителите в рамките на iOS приложения, което прави Sugar Mobile по-удобно и лесно за употреба.

Персонализация

Чрез новата услуга „Sugar MACS“ клиентите могат да добавят собствено фирмено име и лого или да избират цвета, който искат да се показва на фона на екрана . Не се изисква програмиране и администраторите могат лесно да реализират персонализация, която съответства на имиджа на компанията.

„Enterprise Mobile Management“ (EMM)

Компаниите вече имат по-добър и по-сигурен начин да разпространяват и управляват мобилното приложение SugarCRM посредством EMM. Администраторите на Sugar могат да контролират кой получава достъп през мобилното SugarCRM приложение и кога.

„Deep Linking“

Технологията позволява да бъдат създавани линкове, които прехвърлят потребителя директно на страница или в конкретен запис в мобилното приложение Sugar Mobile. „Deep Linking“ може да се използва за извършване на множество задачи, включително разглеждане, създаване и редактиране на записи.

Sugar Mobile 5.0 е достъпен за всички потребители на Sugar Professional, Enterprise и Ultimate (версия 7.7 или по-висока версия). Също така има офлайн режим, така че потребителите да могат да използват приложението и да бъдат продуктивни дори когато не са свързани с Wi-Fi.

Съществуващите инсталации на SugarCRM за мобилни устройства ще бъдат надстроени на Sugar Mobile 5.0 чрез функционалността за ъпгрейд на вашия телефон или таблет. Друга възможност е да се направят актуализации, като се търси “SugarCRM Mobile” на платформите за приложения на устройствата или като се използват следните връзки:

Google Play Магазин

Apple App Store

Ако искате повече информация за приложението SugarCRM Mobile 5.0, можете да се свържете с някой от консултантите на Бизлинк.

SugarCRM обявява старта на новата версия Sugar Mobile 5.0
Предишна публикация Следваща публикация