Семинар на тема : “Увеличаване на продажбите и създаване лоялни клиенти чрез Act-On и SugarCRM”


Регистрирайте се

Семинар на тема : “Увеличаване на продажбите и създаване лоялни клиенти чрез Act-On и SugarCRM”

На 08.07.2015 г. в София се проведе бизнес семинар на тема “Увеличаване на продажбите и създаване лоялни клиенти чрез Act-On и SugarCRM”, организиран от Бизлинк. По време на събитието беше представена за пръв път в България маркетинговата платформа – Act-On.

Демонстрирани бяха възможностите и предимствата на продукта Act-On , неговата интреграция с SugarCRM , както и начинът , по който може да бъде затворен цикълът на взаимоотношенията с клиентите от първоначалното запознаване с предлаганите решения до сключването на търговска сделка.

Защо да изберете Бизлинк?

Защо да изберете Бизлинк?
Защо да изберете Бизлинк?

Бизлинк е партньор на SugarCRM от 2008 година и има 10 /десет/ години опит в изпълнението на комплексни CRM проекти. Специалисти на фирмата са сертифицирани от SugarCRM Inc. в областите на бизнес анализа, администрирането на SugarCRM и разработката на допълнителна функционалност.

От 2015 година Бизлинк е златен партньор и на компанията Act-On, която предлага цялостна платформа за автоматизация на маркетинга. Така ние можем да предложим цялостни решения, които управляват маркетинговите и търговски процеси и създават конкурентно предимство за фирмите.

Ние вярваме, че технологията може и трябва да служи на бизнеса. Нашият подход да се постигне това е чрез предоставяне на оптимални решения, съобразени със специфичните изисквания, фирмена култура и бизнес практики на всеки конкретен клиент.


ЗАЩО ДА НИ СЕ ДОВЕРИТЕ

Ние сме единствената компания в България, изцяло фокусирана върху предоставяне на CRM решения. Предлагаме нашите услуги от 10 години, като разполагаме с история от 100+ успешни проекта в различни по размер компании. Вярваме, че един от ключовете за проспериращ бизнес е изграждането на дълготрайни и взаимно-изгодни отношения с нашите клиенти.


sugarcrm logo bizlink

С повече от 1.4 милиона потребители, SugarCRM е една от най-популярните CRM системи в света.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
qlik logo bizlink

Платформа за визуализация и анализ на данни, с чиято помощ получавате цялостна картина за състоянието на бизнеса.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
act-on logo bizlink

Платформа която прокарва мост между маркетинговите и търговски процеси и допринася за увеличаване на продажбите.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

МЕСТА НА ПРОВЕЖДАНЕ

Телефон

+359 2 946 1058,
+359 899 102153

E-MAIL

sales@bizlink-solutions.eu

Избор на семинар

За Вас

Вашата организация