Статии

Мястото където можете да научите повече за CRM бизнес решенията – анализи, мнения, новини и предстоящи събития.

28 ноември 2017

Qlik Sense, BI платформа от ново поколение

Живеем в свят, който е подчинен на информацията. В тази ера тя е всичко и едновременно ни прави силни ,но и слаби .Тук идва ролята на BI платформите. Силата ,която те ни дават е да разбиват големите съвкупности от информация на малки части, предоставяйки цялостната картина и едновременно с това възможността да се влезе в детайли.

От 2016 г. Бизлинк е партньор на водещата платформа за визуализация на анализи Qlik. Тя е сред 3-те най-добри BI продукта на пазара и е обявена от Gartner за лидер в BI за 7-ма поредна година. Чрез партньорството ни с Qlik ние предлагаме пълна гама от CRM решения. Целта ни е да сме фокусирани върху бизнес сценарии и доставката на ефективни решения за нуждите на нашите клиенти. Осъществяването на анализите и достъпността на платформата ни позволява потребителите да са нашият център на мислене. Имаме мисия да популяризираме BI решенията, като основната цел е да се направят по-достъпни и да се даде възможност на фирмите от малкия, средния и големия бизнес, да пречупят бизнеса си през гледната точка на потребителя и това да е отражение на пазара.

Причината Qlik Sense да е сред топ 3 на най-ефективни BI платформи е следната:
Той е иновативен и уникален модел за BI решение, който дава възможност на потребителите да изследват всички възможни анализи. Qlik включва голямо разнообразие от инструменти, приложения и методологии, които позволяват на организациите да събират данни от вътрешните си системи и външни източници, да бъдат подготвени за анализ, създаване на отчети, информационни табла и визуализации на данни и чиито резултати да са на разположение за по-успешни корпоративни решения.

Ползите от внедряването на Qlik Sense са редица: включват ускоряване и подобряване на процеса на вземане на решения, оптимизиране на вътрешните бизнес процеси, повишаване на оперативната ефективност, увеличение на приходите, както и възможността да спечелите конкурентно предимство и др.

От стратегическо изпълнение, до подкрепа, ние от Бизлинк гарантираме, че получавате най-доброто от Qlik. Ние Ви помагаме да определите стратегията си, включваща различни канали, цели и показатели за успех.

Qlik Sense, BI платформа от ново поколение
Предишна публикация Следваща публикация