Новини

Мястото където можете да научите повече за CRM бизнес решенията – анализи, мнения, новини и предстоящи събития.

23 февруари 2018

Представяме ви SugarCRM 7.11 : Winter’18 !

SugarCRM представи своята версия Winter’18, включваща широк спектър от вълнуващи нови функции, нов дизайн и ново усещане за платформата. С това ново издание (засега достъпна само за потребителите на SugarCRM on-demand) доставчикът е твърдо убеден, че качеството и ефективността на преживяването, което потребителите ще изпитат на телефоните, таблетите и лаптопите, ще е много по-добро.

Sugar въведе нов UX, подобряващ потребителския интерфейс и осигуряващ модернизиран дизайн. Този ясен, последователен и ефективен подход осигурява страхотно потребителско изживяване, за да насърчи по-доброто възприемане от потребителите.

Нов продуктов Каталог

SugarCRM Winter’18 също има нови функции, като например нов елемент в модула за Оферти, който ще помогне на потребителите да навигират по-лесно в продуктовия каталог, да намират елементи и бързо да ги добавят към офертата.

Този нов инструмент поставя важни данни, в ръцете на потребителя и го улеснява в създаването и редактирането на оферти.

Детайлен разрез в диаграмите

Това е нова функция, която дава възможност да се виждат данните, които стоят зад графиките в справките. Като потребител, при разглеждането на справка, искате да получите по-ясна представа за данните. Да приемем, че разглеждате дадена справка и искате да видите отворените възможности, които са на определен етап, вие можете да кликнете върху съответната част на графиката и да видите подробностите.

Вече не само можете да видите подробностите зад графиката, дори можете да предприемете действия по тях. Например можете да редактирате данните там, в подробния изглед.

Можете да извършвате всички действия по данните, които бихте могли да направите в списъчния изглед (като редактиране, изтриване, конвертиране, масова актуализация и т.н.). Всъщност подробните данни за графиката са същите като в изгледа на списъци, но вместо това съдържат само данните, отнасящи се до зоната на диаграмата, върху която сте кликнали.

Научете повече за новата версия на SugarCRM Winter’18 тук.

Представяме ви SugarCRM 7.11 : Winter’18 !
Предишна публикация Следваща публикация