Новини

Мястото където можете да научите повече за CRM бизнес решенията – анализи, мнения, новини и предстоящи събития.

20 декември 2017

Нова версия на мобилното приложение на SugarCRM

SugarCRM обяви появата на своето ново мобилно приложение SugarCRM Mobile App 6.0.2, през което вече можем да конвертирамe потенциалните клиенти и в движение. Това нововъведение носи със себе си няколко нови функции и подобрения, едно от които е и подобрен UX. Оправени са и редица проблеми идентифицирани в предходни версии. SugarCRM Mobile App 6.0.2 е съвместим с Sugar Version 7.9.1.0 , както и с по-нови издания.

Възможността да се конвертират потенциалните клиенти и в движение през мобилното приложение е може би една от най-търсените функции от потребителите на Sugar и спокойно вече могат да го правят (през iPad, iPhone или устройство с Android).

Тази функция на мобилното приложение е налична за всички потребители, които имат достъп до модула Leads в SugarCRM и не се изисква специално разрешение за използването й.

Нови функции в мобилното приложение:

След като потенциалния клиент е квалифициран, и ако търговецът или отговорникът му установят, че той е готов да мине през фунията на продажби и да генерира приходи, е необходимо само да се докосне бутона “Конвертиране” в менюто “Действия”.

След преобразуването, новозаписания контакт се създава с цялата история на взаимоотношения, която сте имали с него преди това. По време на самото конвертиране имате възможност да запишете потенциалния клиент и в организации и да създадете възможност. Данните ще бъдат автоматично попълнени със стойностите на потенциалния клиент. Актуализирайте всички необходими полета и запазете промените.

За да изпълните процеса е нужна интернет връзка на мобилното ви устройство.

По време на процеса на преобразуване можете също така да създавате задачи, казуси, бележки или друг персонализиран модул.

Конвертирането на потенциални клиенти в Sugar е по-лесно от всякога с мобилното приложение. Можете бързо и лесно да създавате нови детайли към записите с няколко кликвания от всяко едно устройство. Това е чудесно специално за търговците и други ваши служители, на които денят минава в движение извън офиса.

SugarCRM Mobile 6.0.2 е съвместим със Sugar 7.7 и с по-нови версии. Повече информация за новата версия на мобилното приложение на SugarCRM можете да намерите тук.

Нова версия на мобилното приложение на SugarCRM
Предишна публикация Следваща публикация