Новини

Мястото където можете да научите повече за CRM бизнес решенията – анализи, мнения, новини и предстоящи събития.

27 ноември 2018

Какво ново около платформата ни за маркетинг автоматизация Mautic?

Нов cloud за маркетинговата ни платформа Mautic

Щастливи сме да споделим, че от началото на месец Октомври, Бизлинк има нов хостинг сървър, който е предназначен специално за нуждите на платформата за маркетинг автоматизация Mautic. Новият cloud ще предостави на клиентите ни много по-добро клиентско преживяване, много по-добра, по-бърза и по-сигурна връзка с тяхната платформа. Нашата мисия е удовлетвореността на клиентите ни и поради тази причина, ние от Бизлинк постоянно се стремим да осъвременяваме инфраструктурата и качеството на предлаганите от нас услуги. Тази причина ни и доведе до тук – желанието да поддържаме безкомпромисно високо ниво на предлаганите от нас услуги. Но също така и разширяването на клиентската мрежа на Mautic.

Измина малко повече от една година, от както Бизлинк предприе приключението наречено Mautic. Междувременно заедно с клиентите си и ние се учехме. Научихме се на нов подход в дигиталното пространство, Mautic ни отвори врати и възможности, за които не бяхме предполагали преди него.

Научихме се:

  • че платформите за Маркетинг Автоматизация са много повече от разпращане на електронни писма;
  • че не е задължително масовите електронни писма да са равностойни на СПАМ;
  • разбрахме че маркетингови активности без да са подплатени от подкрепата на наистина добър софтуер отзад, чрез който да опознаем аудиторията си, прилича на стрелба в тъмното.

Научихме се как с помощта на редица инструменти предоставени от Mautic можем да:

  • Постигнем разпознаваемост на бранд (Brand Awareness)
  • Генерираме по-качествени лийдове
  • Култивираме лоялност в нашите клиенти
  • Привлечем повече бизнес

Mautic се оказа изключително мощен инструмент. Той е платформа, която ни позволява да проектираме, създаваме и изпълняваме дигитални маркетингови стратегии по прост начин. Mautic е интегрирана маркетингова платформа, която позволява да се управляват различните етапи от жизнения цикъл на клиента: привличане, конвертиране и лоялност. С модерния си потребителски интерфейс и гъвкав модел за внедряване. Mautic се превърна в едно от водещите маркетингови решения на пазара.

За да видите как Mautic може да промени и вашият поглед и присъствие в дигиталния свят, свържете се със специалистите на Бизлинк по Дигитален Маркетинг на sales@bizlink-solutions.eu и +359 899 102 153.

Мисията на Бизлинк е да създаваме мост между технологията и бизнеса.
Мотото ни е:
“The real problem is not whether machines think, but whether men do.”

Какво ново около платформата ни за маркетинг автоматизация Mautic?
Предишна публикация Следваща публикация