Статии

Мястото където можете да научите повече за CRM бизнес решенията – анализи, мнения, новини и предстоящи събития.

16 юни 2017

Как SugarCRM Advanced Workflows може да ви помогне да автоматизирате sales процеса

 

Advanced Workflows или автоматизацията на процесите е една от най-важните ползи, които единa CRM система може да ви донесе за подобряване ефективността на бизнесът ви. Ако искате да осигурите по-добро обслужване на клиентите и да увеличите продажбите, важно е да определите стратегия, която ви позволява да оптимизирате всяка стъпка от Customer Journey.

В тази статия ще опишем някои от компонентите на SugarCRM Advanced Workflows, с които можете да опростите сложни задачи и да направите процесите си много по-ефективни.

Автоматизация на бизнес процесите в SugarCRM

Sugar съчетава силата на своята CRM платформа с инструмента за управление на бизнес процеси Advanced Workflows (включен в Enterprise и Ultimate Edition).Този бизнес двигател осигурява прост потребителски интерфейс , заедно с интелигентен BPM дизайнер .

Business Rules модул

Модулът Process Business Rules ви позволява да създавате, преглеждате или въвеждате нови процеси в SugarCRM. Можете да разработите изпълними работни потоци ,без писане на код, по същия начин, по който бихте използвали друг софтуер за диаграми.

Bizlink-advanced-workflows

Добавянето на стъпки към инструмента Visual Designer ще ви помогне да създавате, публикувате, променяте и управлявате сложни бизнес правила директно в SugarCRM.

Bizlink-Visual-design-canvas-sugarcrm

Email Template модул

Можете да конфигурирате процеси, които да изпратят известие по имейл на потребителя, когато възникне събитие като задача, одобрение, ескалация и напомняне.
Създайте персонализирани шаблони за електронна поща и ги използвайте, за да изпращате известия или имейли всеки път, когато е необходимо.

Проследяване процеса на продажба

Инструментите за мониторинг и одит осигуряват по-бързо отстраняване на проблеми.Конфигурируемите табла за управление заснемат картини на текущите работни потоци и наблюдават състоянието на процеса. Може бързо да се идентифицира състоянието на всеки един процес, всяка висящa дейност или такaва, която чака отговор.
Bizlink-SugarCRM-advanced-workflows-2

Advanced Workflow може да бъде интегриран и с външни системи, за да се разграничат организационните граници и да се осигури ефективност между различните отдели.

Как SugarCRM Advanced Workflows може да ви помогне да автоматизирате sales процеса
Предишна публикация Следваща публикация