Статии

Мястото където можете да научите повече за CRM бизнес решенията – анализи, мнения, новини и предстоящи събития.

09 юли 2015

Как да управляваме бизнеса си чрез CRM решения?

Как да управляваме бизнеса си чрез CRM решения ?

Сигурно не един и два пъти сте чували, че успехът на бизнеса ви се крие в доброто управление. Днес, когато виртуалното пространство навлиза все повече в реалния живот, хитът на пазара са платформите, които могат да ви предложат оптимизиране на дейността ви, да ви предоставят повече информация не само за съществуващите, но и за потенциалните ви клиенти, да ви помогнат по най-правилния начин да достигнете до тях.

Целта на компанията е да предоставя професионални crm решения, които подпомагат управлението на бизнеса. От 2008 г. BIZlink е партньор на SugarCRM и вече има 10-годишен опит в изпълнението на комплексни CRM проекти. Специалисти на фирмата са сертифицирани от SugarCRM Inc. в областите на бизнес анализа, администрирането на SugarCRM и разработката на допълнителна функционалност.

От 2015 г. BIZlink е златен партньор и на компанията Act-On, която предлага цялостна платформа за автоматизация на маркетинга. По този начин компанията предлага цялостни решения, които управляват маркетинговите и търговски процеси и създават конкурентно предимство за фирмите.

И двете услуги са ориентирани към оптимизиране на работата на компанията с нейните клиенти. Чрез SugarCRM може лесно да управлявате своите дейности – от първия контакт с клиента, през подписването на договора, до последващото обслужване.

Act-On е платформа на бъдещето. Act-On ви предоставя максимална информация за това къде вашата компания е позиционирана в интернет пространството. Къде е вашето място спрямо конкурентите ви, кой е посещавал вашия сайт, както и социалните мрежи, които използвате. Информацията, която предоставя услугата, е много ценна на маркетинговия ви отдел, който разчитайки предоставените от нея данни, оптимизира дейността и извежда бизнеса ви на по-високо ниво

Как да управляваме бизнеса си чрез CRM решения?
Предишна публикация Следваща публикация