Новини

Мястото където можете да научите повече за CRM бизнес решенията – анализи, мнения, новини и предстоящи събития.

13 март 2017

Qlik е сред лидерите в класацията на Gartner за BI решения за 2017 год.

Всяка година Gartner оценява пазара на софтуер за предлаганите BI решения. Годишният анализ се превърна в ценен източник за всеки, който се интересува от водещите доставчици на този тип решения.

Последната класация за BI решения на Magic Quadrant for Business Intelligence and Analytics Platforms използва  различен подход при оценката на доставчиците . В отговор на промяната в закупуването на решения от бизнес заинтересованите страни, докладът на Gartner  за 2017 се фокусира върху продукти, които съответстват на критериите на съвременните BI анализи и платформи.

Qlik е сред 3-те най-добри предлагани BI продукти на пазара,  като основните му конкуренти са : Microsoft и Tableau. Причината Qlik да е сред топ 3 на най-ефективни BI продукти е следната:

Той е иновативен и уникален модел за BI решение, който дава възможност на потребителите да изследват всички възможни анализи. Qlik включва голямо разнообразие от инструменти, приложения и методологии, които позволяват на организациите да събират данни от вътрешните си системи и външни източници, които да бъдат подготвени за анализ, създаване на отчети, информационни табла и визуализации на данни и резултатите , които да са на разположение за по-успешни корпоративни решения.

Бизлинк е партньор на Qlik от 2016 година и целта ни е да сме фокусирани върху бизнес сценарии и доставката на ефективни решения за нуждите на нашите клиенти. Осъществяването на анализите и достъпността на платформата ни позволява потребителите да са нашият център на мислене.

2017 ще бъде  година, която ще има за цел да се разрасне пазара на BI решения. Основната цел е да се направят по-достъпни и да се даде възможност на фирмите от малкия, средния и големия бизнес, да пречупят бизнеса си през гледната точка на потребителя и това да е отражение на пазара.

Qlik е сред лидерите в класацията на Gartner за BI решения за 2017 год.
Предишна публикация Следваща публикация