Новини

Мястото където можете да научите повече за CRM бизнес решенията – анализи, мнения, новини и предстоящи събития.

13 февруари 2018

Генерирайте повече бизнес с новия конектор SugarCRM – LinkedIn

Желаете ли да генерирате по-качествени бизнес възможности?
LinkedIn се превръща в част от търговския процес на все повече и повече организации. С въвеждането на инструменти като Sales Navigator, LinkedIn направи социалните продажби лесни, помагайки на търговците да идентифицират и генерират нови потенциални клиенти.

За да извлечете максимума от това, SugarCRM пусна LinkedIn Sales Navigator конектор, който позволява на потребителите да създават безпроблемна връзка между LinkedIn и CRM-а.

Това ново приложение помага на потребителите на SugarCRM да оптимизират цикъла на продажби, като се опитат да идентифицират нови клиенти и възможности. Потребителите ще могат да се ангажират по-ефективно с лицата взимащи решения, както и да следват нови потенциални клиенти, базирани на целеви критерии, като например пазарния сегмент, фирмения размер, местоположението и т.н.

Как работи конекторът на SugarCRM за LinkedIn Sales Navigator?

Процесът на инсталиране е много лесен и прост. Конектора позволява да се търсят хора в LinkedIn, да се разглеждат подробности за профила, включително снимки, текущи роли и трудова история от електронното табло на SugarCRM.

Търговските представители могат да намерят нови клиенти директно от Sugar, както и да видят подробности за компанията и общите им интереси.

Как екипът ви да се възползва максимално от LinkedIn Sales Navigator и SugarCRM, за да генерира повече приходи?
Чрез приложението, търговските представители получават ценна информация за проучване на възможни нови клиенти, без да напускат CRM-а, като:

– Получавате основна информация за профила (работна активност, предпочитания, интереси и т.н.)
– Импортирате нови профили в CRM системата и едновременно с това ги поддържате актуални.
– Намирате допирни точки между двете страни.
– Получавате препоръки от Sales Navigator и импортирате нови потенциални клиенти в SugarCRM въз основа на пазарната ви цел.
– Запознайте се с InMail.
– Дайте приоритет на ключовите хора и достигнете до тях, в зависимост от позицията им или потенциалния им интерес към вашите продукти / услуги.

Всички знаем, че социалните мрежи са мощен двигател за успех в продажбите. Инструменти като LinkedIn Sales Navigator и интегрирането му в CRM правят продажбите много по-лесни, като оптимизират и автоматизират процеса. Тази интеграция може да спести ценно време, като гарантира, че екипът ви полага усилия върху реалните възможности за продажби, които ще се синхронизират точно във вашия CRM.

Ако искате да научите повече за този нов конектор, моля, свържете се с нашия екип.

Генерирайте повече бизнес с новия конектор SugarCRM – LinkedIn
Предишна публикация Следваща публикация