Статии

Мястото където можете да научите повече за CRM бизнес решенията – анализи, мнения, новини и предстоящи събития.

22 август 2018

Чрез CRM технология, Бизлинк помага на бизнеса да преодолее редица препятствия

Ние от Бизлинк, сме CRM компания, чиято мисия е да помогне на бизнеса да осмисли технологиите и да ги използва за по-добро фирмено управление и изграждане на смислени човешки взаимоотношения. Вярваме, че един от ключовете за проспериращ бизнес е изграждането на дълготрайни и взаимно-изгодни отношения с клиентите. Нашите консултантски и професионални услуги са съобразени с индивидуалните потребности на всяка организация. По този начин се стараем да превърнем CRM технологията в работещо бизнес решение, което създава конкурентно предимство.

Много от нашите клиенти са фирми с голяма търговска мрежа. Често от мениджърския им състав ни споделят своите затруднения, които срещат в управленския процес. С времето забелязахме, че сходни казуси се наблюдават при всички тях. Днес, най-общо, можем да ги формулираме така:

  • Лоша видимост над представянето на търговските екипи.
  • Търговците не използват текущата CRM технология.
  • Твърде много бумащина. Загуба на много време за въвеждане и обработка на информация.
  • Желание за увеличаване на приходите, чрез привличане на нови клиенти и реализиране на последващи продажби.
  • Търговците се нуждаят от повече свобода и мобилност.

Следвайки нашата визия и осланяйки се на водещи технологии, ето как помагаме да бъдат преодолени горепосочените препятствия.

Лоша видимост над представянето на търговските екипи.

За да помогнем на нашите клиенти да подобрят погледът си над търговците, създадохме им индивидуални справки и електронни табла в crm системата им (SugarCRM), чрез които да навлязат в детайли в работата на всеки един отделен служител. За тези, които желаят по-дълбок разрез, разработихме BI приложения на основата на Qlik Sanse. Сега, благодарение на тези справки и приложения, които създадохме индивидуално за всяка фирма, мениджърите могат да следят детайлно представянето на всеки един търговец по отделно. Могат да генерират различни справки и отчети, които да им дават яснота за оборот, постигнати цели и да правят сравнение спрямо един друг и предходни периоди. Всичко това се случва изключително бързо, само с няколко клика на мишката. Всички знаем колко е важно за хората на управленски позиции да не губят време в излишни бумащини.

Търговците не използват текущата CRM технология.

С времето се убедихме, че колкото и прекрасен да е един продукт, ако потребителите му не го използват, то той е непотребен. Ето защо ние от Бизлинк обръщаме специално внимание на етапа на обучението и Go Live процеса. Стараем се всеки един от потребителите да разбере системата и да му помогнем да я използва по-максимално най-добрия начин за него. След края на процеса по внедряване, нашият ангажимент не приключва до тук. Предоставяме на клиентите ни професионални съпорт услуги, където екип от специалисти им помага с възникналите казуси и пречки при работата със системата. Индивидуалното отношение е ключът към доброто сътрудничество.

Твърде много бумащина. Загуба на много време за въвеждане и обработка на информация.

Част от работата ни е и да помогнем на нашите клиенти да организират, да подредят и канализрат вътрешните дейности в самите си организации. Целта ни е да помогнем за премахването на неефективните процеси, лошо разпределената работа, подмятането на задачи между различни хора, излишното време прекарано в ръчно въвеждане и обединяване на информация от различни канали, служители и отдели. Премахвайки бумащината, клиентите ни установяват, че реорганизирайки се от вътре, те печелят изключително много от спестените ресурси (човешки, времеви и финансови).

Желание за увеличаване на приходите, чрез привличане на нови клиенти и реализиране на последващи продажби.

Много от фирмите споделят, че губят клиентите си след първата продажба и те повече не се завръщат. Или друг често наблюдаван сценарий, не успяват да превърнат обещаващ потенциален клиент в действителен. След детайлен анализ установихме, че това не се дължи на лош продукт, а на непознаване на клиента и къде се намира в своето клиентско пътешествие. Позовавайки се на технологията, помагаме на фирмите да разберат своите клиенти, да придобият 360 градосов поглед върху тях. Да добият яснота къде се намират те в своето пътешествие, какви са техните нужди и потребности. Повечето ни клиенти споделят, че след като сме внедрили приложения за sales и маркетинг автоматизация в техните процеси, те са увеличили значително процента на продажбите.

Търговците се нуждаят от повече свобода и мобилност.

Ние от Бизлинк знаем колко е важно в днешния забързан и динамичен свят да останеш свързан. Затова специално подбрахме CRM продукти, които имат добре разработени мобилни приложения. Предоставяйки в джоба на търговеца цялата информация от която има нужда, ние му развързваме ръцете и му даваме свобода да бъде още по-успешен.

Искате ли да разберете как Бизлинк може да помогне да преодолеете препятствията пред вас и да подобрите вашите процеси, свържете се с нас, и на по чаша кафе ще обсъдим как можем да Ви бъдем полезни.

Бизлинк ООД е дългогодишен и единствен партньор на SugarCRM за България. Партньор е и на Qlik, Act-on, Mautic и други водещи технологични платформи. През годините се утвърдихме като лидер във внедряването на CRM системи в България. Имаме над 10 години опит и над 100 успешно реализирани проекта в България и Европа. Целта ни е да създаваме мост между технологията и бизнеса. Мотото ни е:
“The real problem is not whether machines think, but whether men do.”

Чрез CRM технология, Бизлинк помага на бизнеса да преодолее редица препятствия
Предишна публикация Следваща публикация