Новини

Мястото където можете да научите повече за CRM бизнес решенията – анализи, мнения, новини и предстоящи събития.

28 септември 2017

Bizlink разшири своето портфолио с Mautic – софтуер за автоматизация на маркетинга

Ние от Бизлинк сме си поставили за цел да помогнем на компаниите да увеличат ефективността на своите маркетингови стратегии, чрез партньорството ни с Mautic, иновативен софтуер за автоматизация на маркетинга.

В началото на месец септември 2017 г. – БИЗЛИНК обяви, че разширява своето портфолио с Mautic, предлагайки софтуер за маркетингова автоматизация подходящ за всякакви компании , независимо от размерът им и от сферата им на дейност. Бизлинк ще предостави консултантски услуги за да подпомогне процеса на внедряването на платформата за автоматизация на маркетинга.

Чрез включването на Mautic в предлаганите си продукти, Бизлинк е уникално позициониран, за да разреши на партньотите си най-сложните им маркетингови нужди и да персонализира процеса на управление на връзките с клиенти. Бизлинк се фокусира и върху разработването на нови възможности за свързване на Mautic със всеки CRM продукт , за да се постигне решение, което да затваря веригата между маркетинга и продажбите. В резултат на това компаниите ще могат да интегрират сложните си маркетингови и продажбени дейности, правейки ги по-ефективни и оптимизирани.

Бизлинк е водещ партньор на ИТ в региона и ключов партньор за внедряването и управлението на CRM решения, автоматизация на маркетинга и услуги за трансформация нa данни. Бизлинк работи, за да превърне ИТ инфраструктурата на компаниите в рентабилна част от бизнеса , като създаде отличен клиентски опит, като въведе процеси и инструменти, както и подобри производителността и ефективността, използвайки технологиите.

Сътрудничеството с Mautic предоставя на клиентите на Бизлинк достъп до интегрирано маркетингово работно пространство, предназначено да отговори на нуждите на отдел продажби и маркетинг. Платформата е за фирми, които искат да повишат осведомеността си, да увеличат потреблението, да разширят взаимоотношенията си с клиентите, да управляват целия им жизнен цикъл.

За повече информация, моля, свържете се с консултантите на Бизлинк .

За Бизлинк :
Бизлинк е партньор и интегратор на ИТ решения за бизнеса. Специализиран в предоставянето на решения за управление на взаимоотношенията с клиенти. Бизлинк се фокусира върху намаляване на разликата между бизнеса и ИТ. Нашите специализирани технологични решения предоставят тактически възможности, които дават шанс на компаниите да изпълнят своите клиентски стратегии ефективно и ефикасно. Бизлинк предлага широк опит в управлението на взаимоотношенията с клиенти и задълбочени познания в областта на технологиите ,за да ви помогне да създадете лоялни клиенти и партньори.
Получете ясни стратегически препоръки за непрекъснат растеж и оптимизиране на бизнес процесите.
От стратегическо изпълнение, до подкрепа, ние гарантираме, че получавате най-добрата стойност от нас. Ние Ви помагаме да определите стратегията си, включваща различни канали, цели и показатели за успех.

Повече за платформата Mautic можете да прочетете на нашият уеб сайт и на специализираната страница http://marketing.bizlink.bg:8080/landing-mautic .

Bizlink разшири своето портфолио с Mautic – софтуер за автоматизация на маркетинга
Предишна публикация Следваща публикация